Canta amb nosaltres

10/02/2012

Roberto Aliaga

Roberto Aliaga

Roberto Aliaga (Argamasilla de Alba, 1976), és biòleg i escriptor de literatura infantil i juvenil. Va aterrar a la LIJ el 2005 ia partir de la bona acollida de crítica i públic de Cactus del desert, ha anat publicant a bon ritme i cada any més obres que l'anterior. Al costat del il · lustrador català Roger Olmos va guanyar, el 2008, el Premi Lazarillo d'àlbum infantil il · lustrat per El príncep dels embolics, i el 2009 la Biblioteca Juvenil de Munic ha inclòs en la seva prestigiosa selecció White Raven la novel · la «fetitxe» d'aquest autor, cactus del desert. 





En aquest apartat se us mostraran un seguit de contes d'aquest autor.


Títol: La oficina de objetos perdidos y encontrados.
Il·lustrador:
Editorial: Brosquil (2005)
ISBN:9788497951524
Sinòpsi: Quan perdis alguna cosa, sigui el que sigui, no ho dubtis: veu a l'oficina d'objectes perduts i trobats. El senyor Col i Pinyó t'ajudaran gustosos en la recerca. Aquest és el seu treball. I de pas, t'enduràs moltes sorpreses ...
En aquesta original oficina d'objectes perduts hi ha cabuda per a qualsevol cosa que puguis imaginar. 



Títol: Los Colores de Silvano
I·lustrador: Carles Arbat
Editorial: Almadraba infantil y juvenil (hermes),2005
ISBN: 9788492702572
Sinòpsi: Hi havia una vegada, fa molt de temps, un vell que somiava volar com volen els ocells: més enllà dels núvols, solcant la Terra d'un extrem a un altre? Volar tan alt que fos capaç de tocar el cel amb els dits. Aquesta és la història d'Silvà, un vell pescador que s'obstina els últims anys de la seva vida buscant un somni.


Títol: Matilde Pompas
Il·lustrador: Cristina Hernandez
Editorial: Editorial Narval, 2011
ISBN: 9782314685217
Sinòpsi: Matilde, des de molt petita, va saber que volia fer bombolles de sabó. I com més, millor. Després d'estudiar molt, va esdevenir una experta. Sabia fer bombolles d'abric, bombolles de so i bombolles forts.
Un dia, va decidir protegir amb elles a un nen ...


Títol: El camión de papel
Il·lustrador: Claudia Ranucci
Editorial: Librosaurio, 2009.
ISBN: 9613257482351
Sinòpsi: Una vegada, fa molt de temps, va arribar a Vilacadira un senyor que tenia cara de cartró. Es deia Roger i conduïa un camió de paper. I, a més, volia quedar-se amb tot el paper que hagués pel poble ...... Per a què? ¿Què busca Uriel entre els papers?






Títol: Simón Mentiras
Il·lustrador: Simona Mulazzani
Editorial: OQO, editora, 2009
ISBN: 9788498711455
Sinòpsi: Simó Mentides se situa en la difusa línia entre el real i l'imaginari, com els més petits, que són capaços de donar vida als personatges que habiten en la seva imaginació, fins al punt de fer-nos dubtar sobre el que és veritat o mentida.



Títol: La granja de los siete establos.
Il·lustrador: Cintia Martin
Editorial: Macmillan, 2011
ISBN: 9788479428242
Sinòpsi: Hi havia una vegada una granja amb set estables. Una nit el granger va sentir udolar un llop ... Estaran tots els animals dormint en estables? O potser faltarà algun? Obrint les solapes del llibre, el nen podrà descobrir si estan tots els animals. 





Títol: La tortuga que quería dormir.
Il·lustrador: 
Editorial: OQO editora,
ISBN: 9643158276142
Sinòpsi: És inevitable prendre-li afecte a tortuga protagonista d'aquest delicat conte. I dic delicat, no anem a molestar perquè la nostra tortuga té son. Molt. Tant que s'acomiada per dormir plàcidament tooooot el llarg hivern. 



Títol: El sueño del osito rosa.

Il·lustrador: Helga Bansch
Editorial: OQO editora.2009
ISBN: 9788496788367
Sinòpsi: L'osset plorava desconsolat perquè havia perdut el seu somni. La girafa llavors va estirar el seu llarg coll i va buscar al cel, el cavall viatger va recórrer la terra i la granota es va submergir al fons del riu ... Però cap de les coses que van portar, van fer que l'osset deixés de plorar ... Amb què somia un osset rosa?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada